Centre de tratament

O lista cu departamentele Asociatiei Crucea Albastra

Centrul de tratament mixt

Centrul ``Nazaret``

Oferim celor internați cure de reabilitare în urma unei dependențe de alcool, medicamente, droguri, jocuri de noroc etc. cu o durată cuprinsă între 2-6 luni, după modelul unor clinici similare din țările occidentale, în care se asigură asistență medicală, psihologică, socială și spirituală.

9 am - 18 pm

Centrul de tratament pentru femei

``Insula Sperantei``

Insula Speranței este centrul de reabilitare pentru femei dependente de alcool, droguri, medicamente și alte dependențe. Ca centru de reabilitare a femeilor dependente de alcool, medicamente și alte droguri, își propune să creeze o viață comunitară cât mai apropiată de realitatea cotidiană.

Suna-ne sau completeaza formularul

Consiliere psihologica

Un sprijin pentru fiecare

Consilierea psihologică este o formă de intervenție psihologică care se adresează persoanelor sănătoase aflate într-o situație de impas cu privire la rezolvarea unor situații de criza, sociale, profesionale sau familiale. Consilierul îl ajută pe client să controleze o situație de criza și îl asistă în găsirea unei soluții la problema cu care se confruntă.

Suna-ne sau completeaza formularul

Consilierea familiei

Pentru un drum spre orizonturi insorite

Consilierea familiei este o discuție confidențiala între membrii familiei și un consilier. În mod obișnuit ședințele de terapie a familiei au loc împreună cu unul dintre psihoterapeuții centrului la internarea sau la plecarea unui pacient, dar pot fi de asemenea programate cu ocazia vizitelor aparținătorilor pacientului dependent. Se discută în mod special despre problema dependenței, dar mai ales despre modalitățile de tratament ale dependentei și despre modurile în care poate proceda familia pentru a ajuta o persoană dependentă să accepte tratament pentru adicția sa.